donderdag 29 september 2011

Thema: Lijfje - Dag 4

Deze morgen zat Jules weer in zijn blootje! Die Jules toch!!! De juf wilde hem helpen met aankleden, maar ze kon er niks van! Ze trok zijn slipje over zijn hoofd en zijn broek aan zijn armen. Daarna deed ze zijn sokken rond zijn handen. Gelukkig waren wij er om haar een beetje te helpen, het zou anders nogal een zicht geweest zijn... :)

Ook hebben we het vandaag over het verschil tussen jongen en meisje gehad. Onze kentekens hielpen ons erbij om groepjes te maken:

Daarna werkten we nog enkele taakjes af. Iedereen heeft nu een spiegel gemaakt! Morgen nemen we die mee naar huis!

Morgen wordt het een superdrukke maar kei-leuke dag: Rohit is jarig en 's namiddags spelen we waterspelletjes! Vandaag deden we alvast een voorproefje... De juf weet nu al wie er van water houdt...En dan nog even dit... Er zijn een paar bezorgde mama's die denken dat hun kindje de héle dag huilt in de klas. Dat is natuurlijk niet zo! Het is vrij normaal dat een kind het nog een beetje moeilijk heeft met "loslaten". Bij het ene kind gaat dat al wat vlotter dan bij het andere. Als je je kind huilend moet achterlaten, doet dat natuurlijk pijn voor de mama zelf maar weet dat dat huilen maar heel eventjes duurt. Zodra mama uit het zicht is verdwenen, hebben die tranen al plaatsgemaakt voor een brede glimlach! Kijk maar naar volgende foto's (en nu hoopt de juf natuurlijk dat de desbetreffende mama's deze blog regelmatig lezen...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten