woensdag 25 april 2012

Thema "Baby - Geboorte" (3)

Deze morgen vertelde de juf een verhaal van Jules.
Jules ging op bezoek bij zijn tante en nonkel, die een baby hadden gekregen. Jules had er een nichtje bij. Jules wist nog dat zijn tante eerst nog een dikke buik had en nu was die buik plots verdwenen. Zijn nichtje deed niks anders dan slapen en eten... Jules speelde dat hij ook een baby in zijn buik had: hij duwde een ballon onder zijn trui in. Opeens sprong de ballon stuk. Zijn babynichtje schrok en begon meteen te huilen. Oei! Jules probeerde haar meteen te troosten. Hij gaf haar een rammelaar en een kusje. Gelukkig, toen stopte ze met huilen.
Daarna was het tijd om te spelen...
... en te werken. We moesten stroken papier in stukjes knippen en deze op een slabbetje kleven. De juf vond dat we dat heel goed deden!
Tegenwoordig zijn we ook druk in de weer voor het jaarlijks schoolfeest. Er wordt elke dag gerepeteerd! De juf vindt het dan ook wel belangrijk dat de kindjes die meedoen met het schoolfeest élke dag aanwezig zijn!

1 opmerking:

  1. Wat een leuk thema weer! De kinderen zijn super enthousiast over hun lesjes! Ze praten de hele avond erover!Mijn zoontje vindt het alleen jammer dat hij nu geen foto's ziet van in zijn andere klasje :-) Mooie foto's ! Leuk dat we elke dag kunnen genieten van prachtige foto's en mooie verhalen en uitleg erbij.Danku lieve juf :-)

    BeantwoordenVerwijderen