vrijdag 2 december 2011

Thema Sinterklaas (deel 2)

Woensdag ontdekten we iets bijzonders: de Sint was 's nachts langsgeweest en had onze geknutselde schoentjes gevuld! Joepie!
We leerden -zoals de échte Zwarte Pieten- over het dak te klimmen, ons evenwicht te bewaren en speelgoed in de schoorsteen te mikken...
Op donderdag brachten we een hele voormiddag een bezoek aan het "Huis van Sinterklaas". We bezochten alle kamers en zagen dan waar Sinterklaas sliep, waar de Pieten sliepen, waar de koekjes werden gebakken, waar de cadeautjes werden ingepakt,...enz.
Op vrijdag was het dan zover. Sinterklaas bracht een bezoek aan onze school. Samen met de oma's en de opa's konden we genieten van een groot dansspektakel. De Sint was zijn mijter ergens verloren en wij (én de juffen) zouden hem helpen zoeken. Gelukkig vonden we op het einde van de show zijn mijter terug, zodat hij de cadeautjes kon uitdelen. Voor elk kind een snoepzak en een groot cadeau voor de klas!
En vrijdag was het dubbel feest, want Luna werd 3 jaar! Gelukkige verjaardag, lieve meid en bedankt voor de "verrassingspakjes"!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten