zaterdag 24 december 2011

Thema Kerstmis (slot)

De laatste schooldagen van het jaar werden nóg feestelijker dan ze al waren: Laura (de jongste van 2008) werd 3 jaar! Proficiat, lieve meid!
Er werd de laatste dagen vooral gezellig samen gespeeld...
En héchte vriendschapsbanden gesmeed :-)
Maar hét spannendste moment was vrijdag: pakjestijd! Onder de boom groeide het aantal pakjes zienderogen. Het ene pakje al wat groter dan het andere...
Eerst maakten we een eetbare kaars. De juf smeerde een beetje choco-lijm op een ronde Princekoek. Wij probeerden er toen een sigarenkoekje op te zetten. Het vlammetje van de kaars werd een M&M-snoepje. En daarna: lekker smullen...
Dan werd het pakjestijd: we moesten per klas in een kring gaan zitten en een pakje doorgeven zo lang de muziek speelde. Wie het pakje vasthad op het moment dat de muziek stopte, kreeg het cadeautje.
Je kindje kreeg ook de Nieuwjaarsbrief mee naar huis. Het is normaal de bedoeling dat deze brief op 1 januari wordt opgezegd aan ieder die het wil horen. Maar voor je kleine kapoen is dat nog lang wachten. Ik raad aan om zo af en toe samen met je kindje te "oefenen" zodat de tekst niet vergeten is tegen de 1ste januari :-)

Rest er mij aan mijn kapoenen en hun ganse familie nog fijne feestdagen toe te wensen! Vier goed. Maar het gezellig. Geniet van de welverdiende vakantie! En hopelijk zien we elkaar tevreden en gezond weer op 9 januari 2012!

1 opmerking:

  1. Ook voor juf Ingrid fijne feestdagen en vooral een heel leuk 2012! Wij willen je even bedanken voor je fantastische blog en de kans die je ons geeft om te kunnen volgen wat de kinderen allemaal doen.
    Hopelijk kan je dit in 2012 ook allemaal bolwerken want het lijkt er toch wel op dat je hier wel veel tijd en moeite aan besteedt voor alle ouders en grootouders (en andere fans).

    Dank je wel, juf Ingrid!

    Mama en papa van Yule

    BeantwoordenVerwijderen