zaterdag 18 mei 2013

Wij vieren FEEST!!

Jules is vrijdag 3 jaar geworden en dat hebben wij gevierd! We hebben onze klas versierd met allemaal slingers. Maar sommige slingers waren langer dan anderen. Dus hebben we een meetlesje gedaan met onze kleurrijke slingers. We zijn gaan kijken welke slinger het langste was en welke het kortste. Er was een slinger bij die zo lang was dat hij van de ene kant van de speelzaal, naar de andere kon.
We hebben geteld hoeveel kindjes lang de langste slinger was.
 
We hebben een kring gemaakt van de slinger en geteld hoeveel kindjes er in de kring konden maar ook rond de kring konden. 
We hebben ook een sorteerspelletje gedaan. In de kring lagen allemaal spulletjes en wij moesten zoeken welke we nodig hadden om feest te vieren.
  
We hebben ballonnen gestempeld en een taart van 3 geknutseld voor Jules.


En vrijdag was het zover: Jules was jarig! We gingen lekkere cakejes bakken voor het feest. We moesten onze ingrediënten wegen en mengen. Maar eerste hebben we goed onze handjes moeten wassen voor we begonnen.
 

Toen onze cakejes gebakken waren gingen we allemaal samen in de klas aan tafel zitten. En Sabri was het vriendje dus mocht hij Jules op de schoot nemen. Toen hebben we gezongen voor Jules en samen de 3 kaarsjes uitgeblazen. En eindelijk konden we smullen van onze zelfgemaakte cakejes. Ze waren zo lekker dat iedereen nog een stukje wou :-) 
 

1 opmerking:

  1. Gelukkige verjaardag, Jules! :) Zo te zien heb je een leuk feestje gehad, met al je vriendjes en vriendinnetjes!

    BeantwoordenVerwijderen