vrijdag 19 april 2013

STOP!

De vakantie zit er weer op en gelukkig is het eindelijk mooi weer! Maar goed ook want we gingen deze week leren rond het verkeer en mochten onze fietsjes mee naar school nemen! Zo hebben we heel goed kunnen fietsen buiten.
We zijn ook woensdag samen met K2 en K3 een waarneming gaan doen van het verkeer. En wat zagen we daar allemaal: de stoep, de weg, het zebrapad, het fietspad, de trein, auto's, fietsers, verkeersborden, verkeerslichten,...


Jules had ook een nieuwe fiets gekregen, een mooie rode. Hij ging met mama ermee naar de stad en daar maakte hij vanalles mee. We moesten heel goed luisteren naar wat de juf zei en dan de juiste prent zoeken om zo het verhaal te maken. Kijk maar mee!

 

We hebben ook met een auto mogen rijden door de verf! Dat was eens iets anders.


 
Fietsen, auto's en brommers hebben allemaal wielen om te rijden en die rollen. We hebben in groepjes met een bal mogen rollen door de verf op een groot blad. Het werden mooie kunstwerkjes.


 
En hier zijn nog enkele foto's van hoe we in het klasje aan het spelen waren! 

 

2 opmerkingen:

  1. Camille vond de eerste schoolweek heel erg leuk! Toch fijn dat we via deze blog kunnen zien wat onze kindjes allemaal in de klas doen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk idee om met de bal eens door de verf te rollen en zo een groepswerk te bekomen, een idee om te onthouden! :)

    BeantwoordenVerwijderen