dinsdag 13 november 2012

Blogstilte...

... en toen werd het stil...

7 opmerkingen:

 1. JAMMER !!! Alle respect voor het harde werk van juf Ingrid ! We missen de mooie site :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laat ons aub niet in de steek zelfs nu mijn kleinkind bij juf. Katja zit kijk ik nog regelmatig en na pasen komt mijn tweede kleinkind naar u en ik wil dat voor geen goud van de wereld missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu blijft het lang stil ....
  Ik hoop net als alle anderen dat je toch beslist om je blog verder te zetten. Zo'n mooie site! Jij doet dat super. Ik hoop om mijn dochter na de paasvakantie in actie te zien in je klasje.
  Aan andere bezoekers: Laat gerust een berichtje na, zodat juf Ingrid de motivatie vindt om haar blog verder te zetten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn kind zit niet bij jullie op school. Ik sta zelf in het onderwijs. Nu ons kleine meid naar school gaat neus ik eens graag op je blog. Ik vind het super wat je doet met de kleuters en ik maak dan af en toe eens een knutselwerkje voor op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is echt spijtig dat er niets meer opkomt. Het is fijn om te zien wat jullie doen en wat m'n dochter uitspookt in de klas. Ze vertelt niet snel wat ze gedaan heeft en via deze blog kom ik het dan toch te weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. beste juf
  u heeft zo een mooie blog geef het a.u.b. niet op
  want ik heb al mooie foto's van ons zoontje en zou er graag nog meer willen.
  groetjes en prettige feesten
  p/s : het is zo fijn om de kindjes zo in actie te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik vind het spijtig dat de juf zou definitief stoppen met de blog nu kan ik mijn petekind niet meer opvolgen en anders kon ik regematig zien want ze allemaal deden en die mooie fotoos zal ik zeker missen geef het a.u.b niet op
   Prettige feesten

   Verwijderen